Albert Verlinde in eerste Sterren op het Doek

Albert Verlinde wordt vanavond 4 juli geportretteerd in de eerste aflevering van het programma Sterren op het doek met Hanneke Groenteman. In de achtdelige serie wordt steeds een andere bekende Nederlander geportretteerd door drie verschillende schilders. Eén doek mag de BN’er zelf mee naar huis nemen en de overige schilderijen worden geveild voor het goede doel. “Als je het begin van Sterren op het doek ziet, dan weet ik zeker dat je het eind wil zien“, aldus Groenteman bij TVgids.nl.

Albert Verlinde nam graag plaats op de stoel van Sterren op het doek. “Ik word voor veel dingen gevraagd. Vaak zeg ik ‘ja’, nog veel vaker ‘nee’“, aldus het gezicht van RTL Boulevard. “Maar omdat ik ambassadeur ben van de Bankgiroloterij, die dit programma samen met Omroep Max maakt, kon ik hier geen nee tegen zeggen. Het was een bijzondere ervaring. Ik had mezelf lang niet in de ogen gekeken. Bovendien zijn de kunstenaars erin geslaagd om mij uren mijn mond te laten houden.”

Na Verlinde zijn achtereenvolgend Marco Borsato, Angela Groothuizen, Frits Bolkestein, Ernst Daniël Smid, Monique van de Ven, Najib Amhali en Loretta Schrijver te gast in het programma. Groenteman was het meest verrast door Albert Verlinde. “Het was ontzettend leuk met hem. Dat had ik nooit verwacht.

Sterren op het Doek is om 20.50 uur te zien bij Omroep MAX op Nederland 2.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen