Talentenjacht Fight For Fame bij Veronica

In het nieuwe Amerikaanse programma Fight For Fame, dat vanavond 9 juni om 18.55 uur van start gaat bij Veronica, krijgen vijf jonge acteurs in spé de kans om door te breken in de acteerwereld. Door middel van verschillende strenge auditierondes mogen ze aan een cas- tingbureau laten zien wat ze aan talent in huis hebben. Een deskundige jury elimi- neert per ronde een kandidaat. Ze kijken of de kandidaten getalenteerd zijn en of ze potentie hebben om in de acteer- wereld door te breken.

Acme Talent en Literary is het castingbureau in Los Angeles waarvoor de kandidaten auditie mogen doen. Dit bureau heeft al acteurs gecast voor series als Will & Grace, The Sopranos en Friends. Per aflevering moeten de vijf kandidaten verschillende opdrachten doen, zoals een monoloog, een rollenspel en ze moeten uiteraard een echte rol met tekst voorbereiden en deze voordragen aan een castingdirector.

Na elke aflevering is het castingbureau weer een getalenteerde acteur of actrice rijker, want de winnaar is verzekerd van een jaarcontract en mag direct tekenen.

Veronica zendt Fight For Fame vanaf 9 juni elke zaterdag om 19.30 uur uit.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen