Exclusief interview Britse prinsen vanavond bij SBS 6

SBS 6 zendt vanavond 19 juni exclusief voor Nederland het interview uit dat de Britse prinsen William en Harry onlangs gaven aan de Amerikaanse zender NBC. De beroemde prinsen praten hierin over de dood van hun moeder en het memorial concert dat ze op 1 juli organiseren. Ook zijn ze openhartig over de constante druk van de media en over Harry’s geannuleerde uitzending naar Irak. De prinsen zouden het liefst een normaal leven willen leiden, maar dat is niet haalbaar.

Het is de eerste keer dat de beide Britse prinsen een interview gaven aan een Amerikaans televisiestation. Over bijna twee maanden is het al weer tien jaar geleden dat prinses Diana om het leven kwam in een autotunnel in Parijs. Achtervolgd door paparazzi crashte de auto met de prinses en haar toenmalige vriend Dodi Al-Fayed tegen een betonnen pilaar in de tunnel. Kort na haar dood betitelde de net beëdigde Engelse premier Blair haar als de ‘People Princess’ en zo wordt ze tien jaar na dato nog steeds herinnerd door veel mensen. Exclusief: Interview prins William en prins Harry is vanavond om 19.25 uur uur te zien bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen