Deelnemersveld Ranking the Stars compleet

Alle deelnemers aan de mannenversie van het BNN-programma Ranking the Stars zijn bekend. Eerder maakte BNN al bekend dat Jan Smit, Jeroen Kijk in de Vegte en Giel Beelen aan het programma meedoen. De overige zeven deelnemers zijn Henkjan Smits, Jamai Loman, Ruud de Wild, Beau van Erven Dorens, Filemon Wesselink, Xander de Buisonjé en Chris Zegers. “Een erg leu- ke line-up“, vindt Jamai. “Ik kan je verze- keren dat het er nog veel heftiger aan toe gaat dan bij de vrouwen.

BNN wilde voor de tweede reeks van Ranking the Stars in eerste instantie slechts bekende homoseksuele mannen uitnodigen. Dat kwam uiteindelijk niet rond. “Ik ben gebeld en vervolgens weer afgebeld. Ik had nog geen ja gezegd“, vertelde RTL Boulevard-gezicht Peter van der Vorst vrijdag in de entertainmentrubriek.

Boulevard-presentator Jeroen Kijk in de Vegte doet wel mee. “Ik vind het echt super leuk. Ik ben heel benieuwd hoe het is“, aldus Kijk in de Vegte.

Daphne Bunskoek, presentatrice van RTL Boulevard, was vorig jaar mee te zien in Ranking the Stars. “Ik werd er voor betaald. Ze hadden mij teveel betaald, dus ik kreeg een brief na een half jaar of ik geld terug wilde storten“, lacht Bunskoek. “Ik geloof dat ik iets van 3000 euro heb gekregen en er moest 1500 euro terug.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen