Waargebeurde verhalen in ‘I shouldn’t be alive’

NET 5 brengt vanaf vanavond met het nieuwe programma I Shouldn’t be Alive op de buis. In deze reeks worden waar- gebeurde verhalen verteld van mensen die door een uitzonderlijk doorzettings- vermogen op wonderbaarlijke wijze aan de dood zijn ontsnapt. In elke aflevering wordt het emotionele verhaal van de overlevenden verteld aan de hand van realistische reconstructies in de meest afgelegen gebieden. I Shouldn’t be Alive is vanaf vanavond wekelijks om 21.30 uur te zien op NET 5.

De verhalen in I Shouldn’t be Alive zijn gefilmd vanuit het perspectief van de overlevenden en spelen zich overal ter wereld af. Zo zijn er waargebeurde verhalen die zich afspelen in het Amazonegebied, het Cambodjaanse landschap, een Afrikaans wildreservaat, een gevaarlijke sneeuwstorm in Alaska en in de Australische bergen. De overlevenden verschillen van beroepsavonturiers die het gevaar opzoeken tot doodgewone mensen die plotseling in een levensgevaarlijke situatie terechtkomen.

De eerste aflevering is getiteld ‘Lost in the Snow’. Onderweg naar een begrafenis belanden een Amerikaanse soldaat, zijn vrouw en hun vier maanden oude zoontje in een sneeuwstorm. Ze nemen een verkeerde afslag en de auto komt daardoor vast te zitten in een sneeuwdrift. Ze hebben geen eten bij zich en na drie dagen hebben ze geen hoop meer op redding. Het stel besluit daarom de auto te verlaten en te voet op zoek te gaan naar hulp. Al snel raken ze uitgeput, bevroren en is hun leven in gevaar.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen