Lingo Bingo Show vanavond op Nederland 1

Lucille Werner presenteert vanavond de eerste Lingo Bingo Show op Nederland 1. Vier teams van bekende Nederlanders nemen het iedere week tegen elkaar op en spelen het woordspel Lingo. De deelnemers aan de eerste uitzending zijn Richard Krajicek en Nelli Cooman, Peter van der Vorst en Marc van der Linden, Dennis en Cor van der Geest, Ada Kok en Margo Vliegenthart. Presentatrice Mies Bouwman werkt ook mee aan het programma dat zich inzet voor het goede doel.

Ze wordt wel vaker voor een programma gevraagd en steevast luidt het antwoord: nee. “De regering kan wel zeggen dat iedereen moet doorwerken, maar ik vond vijftig jaar genoeg. Ik heb een heerlijk leven, een heerlijk gezin“, vertelt Bouwman in het Algemeen Dagblad. Maar voor de Grootste Bingo Show Ooit maakt Mies Bouwman een uitzondering. Want dat programma wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor een nieuwe polikliniek van het kankercentrum van het VU Medisch Centrum in Amsterdam.

Bouwman is niet bang dat ze het tv-maken na al die jaren is verleerd. “Wat is er anders dan vroeger? De zaal is misschien wat groter, er staan wat meer camera’s. Maar ik heb jarenlang bingo gespeeld op tv. Ik zou niet weten wat er anders moet zijn. We gaan geen 24 uur aan de gang. Ik ben er gewoon even.

De Lingo Bingo Show is zondag om 21.15 uur te zien op Nederland 1. (Foto: Nico Kroon)

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen