Lastig kamermeisje nieuw in ‘GTST’

Een nieuw gezicht doet op woensdag 16 mei haar intrede in de soap Goede tijden slechte tijden op RTL 4. Het gaat om Vicky Pouw, één van de kamermeisjes van hotel De Rozenboom. De rol van Vicky wordt ingevuld door Liza Sips. Liza is 16 jaar en hoopt dit jaar te slagen voor haar eindexamen HAVO. “Ik kon het niet geloven toen ik hoorde dat ik de rol gekregen had“, aldus Sips. “Sinds ik een klein meisje ben, kijk ik al naar ‘GTST’ en nu speel ik erin! Ik vind de rol van Vicky heel erg leuk.

Sips vervolgt: “Vicky is een stoer meisje en staat haar mannetje. Ze haalt wel rottigheid uit, maar toch deugt ze. Vicky is iemand die meteen de aanval kiest uit zelfbescherming. Ikzelf ben wel een stuk beleefder.

In Meerdijk blijkt Vicky voor de nodige problemen te zorgen. Laura Selmhorst, hotelmanager van De Rozenboom, komt erachter dat de woonsituatie van Vicky de oorzaak is van haar probleemgedrag. Ze neemt het meisje bij haar in huis in een poging haar weer op het rechte pad te krijgen. Kleinzoon Noud is hier minder blij mee. Gelukkig heeft Vicky ook nog een andere kant; ze blijkt een bijzonder talent voor zingen te hebben. Vooral Fos is erg onder de indruk van haar vocale kwaliteiten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen