Harm Taselaar: ‘Wij gaan door zonder Loretta’

Loretta Schrijver (foto) heeft definitief besloten een punt te zetten achter haar werkzaamheden bij RTL Nieuws. Harm Taselaar, hoofdredacteur van het RTL Nieuws, vindt het jammer dat Loretta vertrekt. “Toen zij enige jaren geleden – na een kortstondig uitstapje naar de AVRO – weer plaats nam achter de presentatiedesk, voelde het zo heerlijk vertrouwd. Nu kiest ze voor MAX en dat zou wel eens een definitieve keuze kunnen zijn“, reageert Taselaar op het vertrek van zijn nieuwslezeres.

Taselaar: “De doelgroep van MAX is de sterkst stijgende van Nederland en Loretta kan daar veel goed werk verrichten. Wij gaan door zonder haar. Spijtig, maar het is niet anders. Ik wens haar al het goede toe en dank haar bijzonder hartelijk voor alles wat ze voor de RTL Nieuws-organisatie in al die jaren heeft betekend.

Loretta, in 2005 tot populairste nieuwslezer uitgeroepen, heeft tot deze stap besloten omdat het voor haar vooral een nieuw avontuur betekent. “Toch heb ik goed over het aanbod na moeten denken, want wat laat ik achter; een nieuwsredactie waar ik zes jaar geleden, na mijn ‘uitstapje’ naar de AVRO, weer vertrouwd kon terugkomen. Wat was ik gelukkig en dankbaar toen, en nog steeds. Het voelt bijna als verraad om de fijnste werkplek, de mooiste baan en de gezelligste collega’s op te geven.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen