Xander de Buisonjé: ‘Wij winnen Just the two of us’

Geplaatst op ma 30 apr 2007 om 11:57

Monique Smit en Xander de Buisonjé gaan vanavond in de finale van het Tien-programma Just the two of us de strijd aan met Edwin Evers en Berget Lewis. “We gaan winnen vanavond“, aldus Xander vol vertrouwen in De Telegraaf. Xander vertelt dat hij en Monique zich gaan focussen op het totaalplaatje. Want Edwin Evers mag dan een goede zangstem hebben, hij kan niet dansen, vindt hij. “Het is net een zak aardappelen.” Just the two of us is vanavond om 20.30 uur te zien bij Tien.

Niet alleen de kandidaten, ook presentatrice Linda de Mol moet er in de finale aan geloven. Ze zal live op televisie gaan zingen. “Ik heb vorige week geoefend met een vocal coach. En ik heb dit weekend aan de piano gestaan met Gordon. Ik heb een heel goed gehoor hè. Dus ik hoor het zelf ook als het vals is. Live kun je niet meer terug. Och, ik moet er echt nog niet aan denken“, aldus Linda in de krant.

De finale van Just the Two of Us wordt een feestje. Linda: “Ik kan me goed voorstellen dat het Nederlands publiek het intussen wel gezien heeft met de schaatsende, dansende en zingende bekende Nederlanders, maar dit is ook een lekker muziek- programma met alles erop en eraan. Ik heb twee keer met tranen in mijn ogen gezeten. Een keer toen Beau met Ruth Jacott Geef mij je angst zong. Echt prachtig. En ook toen Sonja Silva samen met Syb van de Ploeg Een wereld zonder jou bracht.

Linda durft niet te voorspellen wie er wint. “Ik vind Edwin vanaf het begin al de beste zanger. Maar Monique met Xander, dat is natuurlijk puur chemie.
12 Reacties op “Xander de Buisonjé: ‘Wij winnen Just the two of us’”


 1. Liveshop

  Ik zal wel zien als ik het gaan kijken :P

 2. Anoniem

  dat leeghoofd van evers zal wel winnen
  wie zit er nu nog op nog een smit op tv te wachten
  ik in iedere geval niet

 3. danny

  Hoop dat Edwin en Berget winnen, ze moeten gewoon winnen. Leuk dat linda ook gaat zingen

 4. Wendy van D.

  Die Xander wil dolgraag op de net 18-jarige Monique duiken. Als ze winnen zullen ze het uitbundig vieren denk ik ;)

 5. wendy van dijk

  weer een nieuw liefje voor xander

  lekker jong en nog lekker nauw

 6. Enrique

  Zo nauw is ze niet meer hoor, ze heeft half Volendam al binnenin gehad hoor..

 7. Thomas

  Ik zet in op 423.000 kijkers ;)

 8. Sandra

  Ik hoop dat Ewin wint, ik denk overigens 290.000 kijkers het is namelijk konningindag en terrras weer. Al zullen de cijfers minder slecht zijn als vrijdag, omdat het vrijdag nog beter weer als vandaag was.

 9. [dannyºlinkers).nl - 1 mei weer bereikbaar

  Even iets anders. Waarom zie ik in het menu “Laatste Reacties” staan: Niet Beschikbaar ?

 10. Breaking News!!!

  Tien stopt binnenkort met de gouden kooi, morgen zullen meer details bekend worden gemaakt. Dit melden verschillende mensen die betrokken zijn bij de productie.

 11. Thom

  we wachten wel af he…

 12. E&N

  Just the Two of Us 510.000 kijkers!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.