Xander de Buisonjé: ‘Wij winnen Just the two of us’

Monique Smit en Xander de Buisonjé gaan vanavond in de finale van het Tien-programma Just the two of us de strijd aan met Edwin Evers en Berget Lewis. “We gaan winnen vanavond“, aldus Xander vol vertrouwen in De Telegraaf. Xander vertelt dat hij en Monique zich gaan focussen op het totaalplaatje. Want Edwin Evers mag dan een goede zangstem hebben, hij kan niet dansen, vindt hij. “Het is net een zak aardappelen.” Just the two of us is vanavond om 20.30 uur te zien bij Tien.

Niet alleen de kandidaten, ook presentatrice Linda de Mol moet er in de finale aan geloven. Ze zal live op televisie gaan zingen. “Ik heb vorige week geoefend met een vocal coach. En ik heb dit weekend aan de piano gestaan met Gordon. Ik heb een heel goed gehoor hè. Dus ik hoor het zelf ook als het vals is. Live kun je niet meer terug. Och, ik moet er echt nog niet aan denken“, aldus Linda in de krant.

De finale van Just the Two of Us wordt een feestje. Linda: “Ik kan me goed voorstellen dat het Nederlands publiek het intussen wel gezien heeft met de schaatsende, dansende en zingende bekende Nederlanders, maar dit is ook een lekker muziek- programma met alles erop en eraan. Ik heb twee keer met tranen in mijn ogen gezeten. Een keer toen Beau met Ruth Jacott Geef mij je angst zong. Echt prachtig. En ook toen Sonja Silva samen met Syb van de Ploeg Een wereld zonder jou bracht.

Linda durft niet te voorspellen wie er wint. “Ik vind Edwin vanaf het begin al de beste zanger. Maar Monique met Xander, dat is natuurlijk puur chemie.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen