Vertrek bij Max geeft Catherine Keyl ‘leeg’ gevoel

Catherine Keyl moet aan het idee wennen dat zij de ouderenomroep Max zal gaan verlaten. “Het is een beetje een leeg gevoel. Zo van ‘wat gaat er nu weer gebeuren?’“, vertelt de talkshowpresentatrice bij TVgids Online. Catherine gaf aan absoluut geen dagelijkse talkshow meer te willen doen. “Ik wil niet meer iedere dag op tv. Dat geeft geen tijd voor zelfreflectie. Ik heb tijd nodig om na te denken anders kan ik niet lekker werken. Zij willen elke dag hetzelfde hoofd op tv en dat ik het vier maanden achter elkaar elke dag ging doen. Dan ben ik dus gewoon dood.

Omroep MAX moet dus op zoek naar een opvolger. Loretta Schrijver blijkt een serieuze kandidaat, werd onlangs bekend. Het liefst zou Catherine wekelijks een eigen talkshow hebben. “Ik loop rond met een geweldig idee, maar ik weet nog niet aan welke omroep ik het ga slijten. Volgens mij is het nodig dat er een vrouw met een talkshow op tv is, die kijken toch anders naar het nieuws dan mannen.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen