Loretta Schrijver praat over overstap naar Max

Geplaatst op do 26 apr 2007 om 10:44RTL Nieuws-presentatrice Loretta Schrijver (foto) voert gesprekken met ouderenomroep Max. Dat meldt RTL Boulevard. Schrijver gaat mogelijk een middagprogramma presenteren voor die omroep, zoals Max en Catherine met presentatrice Catherine Keyl. De nieuwslezeres wil niet veel kwijt over een eventuele overstap naar Max. Wel geeft ze aan ‘prettige’ gesprekken te voeren, maar concreet is er volgens de bekende presentatrice nog niets afgesproken met de omroep die zich op ouderen richt.


16 Reacties op “Loretta Schrijver praat over overstap naar Max”


 1. Daniel

  Ze is al eens vaker overgestapt naar een andere omroep. Dat was niet echt een succes.

 2. Jaime

  Vind t jammer dat catherine stopt maar t zat eral in na vorig seizoen! Als loretta t gaat doen misschien wel samen met catherine,om en om net als de 5 uurshow toen.,vind ik wel dat ze de formule wat moeten veranderen! Het lykt my altyd verdomde moeilyk om een succesvol programma over te nemen! T was toch catherine die t groot heeft gemaakt! ! Wat gaat catherine doen dan? Weet iemand dat? ? ?

 3. Erwin

  Ik zou het erg jammer vinden als ze als ‘news anchor’ bij het RTL Nieuws verdwijnt. Iets wat ze toch heel goed doet.

 4. Jordy II

  Loretta heeft de capaciteiten en de persoonlijkheid om zo’n show te dragen. En je kan zeggen wat je wilt, maar Martine heeft dat niet. Martine zat goed op d’r plek in Een Appeltje Voor De Dorst, maar een talkshow kan ze eenmaal niet.
  Loretta wel, ik had ook verwacht dat ze bij RTL wel haar eigen programma zou krijgen naast het nieuws maar dat was niet het geval.

 5. insider

  Het enige probleem is dat Catherine en Loretta echt niet met elkaar door 1 deur kunnen! Loretta wilde niet eens in de uitzending wanneer Catherine hem presenteerde. Ze is uiteindelijk gevraagd voor de laatste aflevering dat Martine hem zou presenteren, zodat ze alsnog wel zou komen.

 6. Mark

  @ insider: Viola en Catherine konden elkaar toch ook niet luchten of zien? Geen probleem lijkt me. :D

 7. Jaime

  Als ze t om en om doen niet!! De geruchten gaan dat catherine maximaal t nog 2x wil presenteren in de week! Wist omroep max in november 2006 al,nu voor t volgende seizoen zou catherine wel willen blyven! Zyn er geen insiders binnen dit programma die meer hierover weten? ? ?

 8. Simon

  Nu ze zelf bijna 50 is (?) zou ze zeker niet misstaan bij MAX. Ik denk dat ze het kan, zo’n middagprogramma presenteren.

 9. [dannyºlinkers).nl

  Schrijver is al 51

 10. Anoniem

  Het is altijd een genot naar het RTL Nieuws te kijken wanneer Loretta presenteert! Ze is erg meelevend op een niet storende manier! Ze maakt het nieuws menselijk! Zij brengt het nieuws echt over.

  Overigens vind ik half acht het duo Nieman & Bosman ook erg goed! Suzanne Bosman moet eens een eigen programma krijgen! Een super persoonlijkheid!

  Maar terug naar Loretta: ik hoop dat ze beide kan en mag combineren. Zowel Max als RTL. Want kan haar niet missen bij RTL Nieuws!!!

 11. Simon

  @ Danny
  Dan past ze er al helemaal op! :)

 12. nancefan

  als loretta maar wel het nieuws blijft lezen!!!

 13. Robbieboy

  Dan raakt RTL wel een zeer goede Anchor woman kwijt

 14. max

  Loretta blijft bij rtl werken dat heeft in ieder geval medegedeeld.
  Wat wel heel goed kan is dat Max bij de publieke omroepen weg gaan en bij RTL binnen gaan komen nu de 50+ markt toch echt groot gaat worden.
  Overgens mist RTL4 toch iets om 16 en 17 uur dus als ze handig zijn geven ze loretta daar eens een programma, zoals ze eerder heeft aangeven wil ze graag overdag werken en in d avond thuis zijn dus…RTL bied loretta een leuk programma en ze blijft… En neem catherine er ook bij zij zit immers zonder werk.

 15. Theo

  Loretta moet binnenkort met RTL om tafel voor een gesprek over een nieuw contract.
  Dan in is het altijd leuk voor je salaris om te roepen dat je ook met andere partijen praat.

 16. astrid

  ik ben fan van loretta.jammer dat ze geen rtl nieuws meer doet.ze heeft een leuke persoonlijkheid.ik heb gelezen dat ze doordat ze een middagprogramma gaat presenteren,s`avonds meer thuis is ,bij haar man.ik wens haar alle goeds.zowel werk.als prive

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.