Televisiegala ter ere van jarige Joop van den Ende

De TROS zendt deze maand een feestelijk en groots opgezet televisiegala ter ere van de 65ste verjaardag van Joop van den Ende uit. Dat meldt een woordvoerster van de omroep. De liveregistratie van het gala in de Hilversumse Studio 22 is op vrijdag 16 maart onder de titel Deze is voor jou te zien op Nederland 1 (20.30 uur). In het televisiegala zal een keur aan diverse artiesten optreden. Zij worden begeleid door een groot orkest. De presentatie van de groots opgezette show is in handen van Reinout Oerlemans.

De keuze voor een groots opgezette show is volgens de TROS de beste. “Joop van den Endes carrière is zo omvangrijk en veelzijdig dat het voor de makers van het programma haast ondoenlijk is om een compleet overzicht van zijn leven tot nu toe te presenteren“, aldus een zegsvrouw. “Daarom is gekozen voor een afwisselend show- programma in een imposant decor, waarin de nadruk ligt op bijzondere en eenmalige combinaties van genres, solisten en stijlen. Vele beroemde namen uit de werelden van televisie, musical, toneel, theater en muziek zullen de revue passeren.

Een week eerder, op vrijdag 9 maart, zendt de TROS een documentaire over het leven en werk van Joop van den Ende uit onder de titel Een leven in beeld.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen