NCRV wil zaterdagavondgevoel terugbrengen

Jochem van Gelder en Jetske van den Elsen zijn de presentatoren van het nieuwe NCRV-programma Bijna Beroemd. De nieuwe show moet zorgen voor het “ultieme zaterdagavondgevoel“. Het programma, waarin gewone mensen ongewone dingen doen, is vanaf de zomer te zien op Nederland 1. Bijna Beroemd is een podium voor iedereen in heel Nederland, die denkt dat hij of zij iets bijzonders kan. Het gaat hier niet alleen om zangtalent, maar om alle mogelijke manieren van entertainment.

De NCRV zoekt voor dit nieuwe programma enthousiaste kandidaten die Nederland willen verrassen met hun act. “Kan jij iets dat de rest van Nederland niet kan? Ben jij een rekenwonder? Past jouw lichaam in een doosje? Vestig jij een record? Kan jouw huisdier een wel heel bijzonder kunstje? Speelt je kind een symfonie van Mozart? Goochel jij een dierentuin uit een hoed? Zie jij meer dan Char? Rap jij Ali B omver? Of zing jij de sterren van de hemel? Geef je dan nu op“, luidt de oproep.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen