Machiel Kuijt over Thaise nachtmerrie op Tien

Machiel Kuijt doet morgenavond – dinsdag 13 maart – exclusief zijn verhaal op Tien. Tijdens een ingelaste uitzending geeft hij om 20.30 uur een uitgebreid interview aan Frits Barend. Kuijt kwam afgelopen vrijdag terug in Nederland nadat hij bijna tien jaar in een Thaise gevangenis zat wegens ver- meende betrokkenheid bij heroïnehandel. In een vraaggesprek met Frits Barend – die de afgelopen jaren in zijn programma met Henk van Dorp veel aandacht aan de zaak besteedde – vertelt Kuijt zijn hele verhaal.

Hij praat over zijn arrestatie in 1997, zijn verblijf in de Thaise gevangenis en zijn terugkomst naar Nederland en de hereniging met zijn moeder en kinderen. En over de grote vraag: schuldig of onschuldig? Ook is zijn moeder Pita te gast die altijd is blijven strijden voor zijn vrijlating. Andere gasten zijn Gert-Jan Knoops (advocaat Machiel Kuijt) en Telegraaf verslaggever Charles Sanders.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen