So you wannabe a popstar? ook vanuit Studio 24

Gerard Joling en Nance presenteren de nieuwe muziekshow So you wannabe a popstar? net als de ijsdansshow Sterren dansen op het IJs vanuit Studio 24 in Hilversum. Tien bekende Nederlanders, die niet of nauwelijks kunnen zingen, gaan in So you wannabe a popstar? de strijd met elkaar aan om uit te maken wie van hen de beste popster is. “So You Wannabe a Popstar? is net als Sterren Dansen op het IJs hét weekendamuse- ment voor het hele gezin“, aldus SBS 6.

Jong en oud zal week in week uit meeleven met hun idolen die hun carrière nu eens over een andere boeg gooien, laat een woordvoerder van de zender weten. Elke BN’er verzorgt iedere vrijdagavond een optreden live vanuit Studio 24 in Hilversum. Een deskundige jury en de kijkers thuis bepalen welke twee BN’ers het er het slechtst vanaf hebben gebracht. Deze twee kandidaten nemen het in de zaterdagavondshow nogmaals live tegen elkaar op waarna één BN’er definitief het veld moet ruimen.

Op donderdag 1 maart presenteren die tien bekende Nederlanders die meedoen aan het programma zich, net als het presentatieduo Nance en Gerard, voor de pers.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen