BNN met nieuwe lifestyleprogramma op zondag

URBNN (your BNN) is een nieuw (urban) programma voor jongeren over lifestyle en entertainment uit de grote stad. Onder leiding van Curt Fortin praten panelleden Fernando Helman, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Nabil Aoulad Ayad over alles wat er gaande is op het gebied van uitgaan, lifestyle, comedy, tv, media en muziek. URBNN is vanaf zondag 18 maart te zien van 19.00 uur tot 19.45 uur bij BNN op Nederland 3. Aan het programma is ook een website gekoppeld.

Ieder panellid heeft een eigen specialiteit en kijkt met een geheel eigen invalshoek naar onder andere de laatste cd-releases, videoclips, optredens, gadgets en de uitgaansagenda. Fernando is ooit begonnen in het BNN-programma Hey DJ en is nu DJ bij FunX, Yolanthe is actrice in ONM en Nabil is Nederlands kampioen beatboxen.

Fernando weet alles van de laatste muziektrends. Yolanthe, actrice in ONM, staat bekend als iemand met een uitgesproken smaak en mening. En Nabil bespreekt zowel binnen- als buitenlandse comedy“, aldus een woordvoerster van BNN. Alle panelleden staan onder leiding van Curt Fortin, bekend van Top of the Pops. Tot slot test Rotjoch, presentator van BNN’s digitale kanaal 101, iedere week een club om erachter te komen welke club of welk feest niet te missen is. (Foto: Nick van Ormondt)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen