Phil Collins woont finale X Factor bij

De bekende zanger Phil Collins is aankomende zaterdag te gast tijdens de finale van X Factor op RTL 4. De superster gaat een duet zingen met Tarzan-vertolker en ex-Idol Ron Link. Dat meldt De Telegraaf. Finalisten Richy en Sharon zullen allebei een nummer van de superster ten gehore gaan brengen. Richy zal het nummer Against all odds gaan zingen, terwijl Sharon Something happened on the way to heaven laat horen ten overstaan van Phil Collins.

Richy en Sharon zijn vereerd met het bezoek van Phil Collins, maar het maakt hen ook wat zenuwachtig. “Ik vind het een beetje beangstigend dat hij in de zaal zit te luisteren. Stel je voor dat ik zijn liedje helemaal verkracht… Ik moet er niet aan denken!“, aldus Richy. Sharon vindt de komst van de superster onwerkelijk. “Ik ben gewoon een meisje uit het dorp Biddinghuizen en zing graag. En dan opeens komt er zo’n wereldster naar me luisteren. Spannend!

Naast het nummer van Phil Collins zingen Richy en Sharon allebei een nummer dat heel speciaal voor ze is en daar bovenop laten ze hun eigen single horen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen