Oprah Winfrey ontvangt muzikale supersterren

Oprah Winfrey ontvangt deze week bijna elke dag muzikale supersterren in haar eigen Amerikaanse talkshow The Oprah Winfrey Show, die RTL 4 op werkdagen uitzendt. Vandaag, maandag 5 januari, is de sterrencast van de met Golden Globes-bekroonde film ‘Dreamgirls’ te gast. Niemand minder dan Beyoncé Knowles, Eddie Murphy, Jamie Foxx en Jennifer Hudson komen vertellen over deze voor acht Oscars genomineerde filmversie van regisseur Bill Condon de wereldberoemde Broadway-musical.

Op woensdag 7 februari staat nog een met sterren gevulde aflevering gepland. Oprah heeft een aantal shows gewijd aan het fenomeen muziek downloaden op een iPod en in de eerste daarvan zijn zanglegende Tony Bennett, American Idol-winnares en country-zangeres Carrie Underwood en de nieuwste muzikale sensatie Josh Groban te gast. Ze laten allemaal tijdens een miniconcert horen waar ze voor staan. Tony Bennett krijgt daarbij versterking van jazz-zanger Michael Bublé.

Op donderdag 8 februari valt Oprah’s personal trainer Bob Green de eer te beurt om te vertellen over zijn nieuwe methode om een gezondere levensstijl te bereiken. De week met muzikale supersterren wordt op vrijdag 9 februari afgesloten met opnieuw een ‘Wat heb jij op je iPod’-concert met niemand minder dan Mary J Blige, Carly Simon en de Britse zangsensatie Corinne Bailey Rae. Zij zorgde afgelopen zomer voor een instant zomers gevoel met haar hitsingle ‘Put Your Records On’. Oprah laat haar kans om jaren zeventig icoon Carly Simon eens aan te tand te voelen niet onbenut. Geeft Carly nu eindelijk eens antwoord op de vraag wiens ijdelheid ze bezingt in haar grote hit ‘You’re So Vain’. Ook vertelt ze uitgebreid over haar gevecht tegen borstkanker en speelt ze samen met haar kinderen uit haar huwelijk een aantal nieuwe songs.

The Oprah Winfrey Show is dagelijks om 15.30 uur te zien bij RTL 4. Om 15.45 uur last de zender een break in voor het belspelprogramma Live op vier en het RTL Nieuws van vier uur, maar rond 16.10 uur wordt de uitzending hervat. De herhaling van The Oprah Winfrey Show is dagelijks tussen 00.15 en 01.05 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen