Jet Sol: ‘Presentatie House Vision een cadeautje’

Geplaatst op Mon 05 Feb 2007 om 15:35

Jet Sol noemt het ‘een cadeautje’ dat zij Quinty Trustfull tijdelijk mag vervangen als presentatrice van het RTL 4-programma House Vision. Trustfull doet mee aan Dancing on Ice en heeft daarom weinig tijd voor overige werkzaamheden voor tv. “De opnames van My first home waren net afgerond. Na één dag uitslapen dacht ik ‘toch wel lekker dat draaien’ en voordat ik het helemaal besefte, zat ik al een paar dagen in Tsjechië“, vertelt Jet Sol in De Telegraaf. Sol verheugd zich op de uitstapjes naar Turkije en Spanje.

Elke vrijdag is het spannend voor de presentatrice. Als Quinty uit de ijsshow wordt gestemd, is het over voor Jet. “Er zijn wel afspraken over gemaakt, maar ik kan me goed voorstellen dat Quinty haar programma meteen terug wil. Dan doe ik rustig een stapje opzij. Ik zie elk gedraaid item als een geschenk.

Sol is zelf niet gevraagd voor Dancing on Ice. “Ik ben wel gepolst door SBS, maar uit loyaliteit naar RTL heb ik het niet gedaan. En, hallo, ik ben Indo, ik dúrf niet eens te schaatsen. Ik vind John Williams echt een held. Vandaag ga ik even bij ze kijken. Maar ik ben als de dood dat ze vragen of ik het ijs op wil gaan.

De komende afleveringen van House vision wordt John Williams vervangen door Tim Immers. Afleveringen van Jetsetters met Stella Gommans en Campinglife met Sander Janson waren al afgerond voordat Dancing on Ice begon. Marilou le Grand weet haar schaatsavontuur te combineren met de opnames voor Yacht Vision.
8 Reacties op “Jet Sol: ‘Presentatie House Vision een cadeautje’”


 1. niels

  komen jet en tim ook nog weer terug met het programma “Boarding Now”?

 2. Jordy II

  Dit hele stukje staat vol met die typische zondag-presentatrices en presentatoren die nooit verder komen dan zulke programma’s en het allemaal nèt niet hebben.
  Alhoewel, Quinty heeft nog wel wat potentie. Ze moet alleen van haar ‘goedkope programma’ imago afkomen.

 3. Craig

  Quinty was echt de knapste omroepster ever. :)

 4. Linda

  Jet vind ik wél leuk hoor…ga naar je kijken

 5. Jorzz

  Leuk voor de presentatrices, maar het is wel ingewikkeld. Dus Jet Sol vervangt Quinty, en Tim vervangt John en…. euh… even denken :P
  (2 afleveringen; http://www.carloirenewebsite.nl)

 6. JOHN@T

  Waarom vervangen ze elkaar eigelijk. Zijn er nog genoeg kijkers die dancing on ice zien dan. Als ze er niet zouden zijn zouden ze niet eens gemist worden wat een flop zeg.

 7. Martijn

  @ John@T

  Niet zo negatief. Als jij ergens niet naar kijkt, wil niet zeggen dat niemand er naar kijkt!

 8. Kay

  Haha, Craig en Quinty. Klinkt echt als Bassie en Adriaan.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.