Jack Spijkerman terug met Koppensnellers

Jack Spijkerman is vanaf vanavond te zien in een nieuw seizoen van het satirische programma Koppensnellers op tien. Jack Spijkerman en zijn team presenteren iedere week weer een aantal persiflages, bijzondere liedjes en diverse gasten. “Een vertrouwde zaterdagavond met veel topcabaret en natuurlijk wekelijks twee bekende gasten die zich uitleven op de Kop van Jut“, aldus een woordvoerder van Tien over de nieuwe serie Koppensnellers.

In iedere uitzending worden bekende én onbekende gasten uitgenodigd. Zo staat er dit seizoen een zetel klaar voor iemand die de voorafgaande week wereldberoemd in Nederland is geworden. “Een ander nieuw element in de nieuwe reeks is het ‘Rad van Fortuin’, waarmee er elke week een einde wordt gemaakt aan een eeuwigdurende discussie“, aldus de zegsman. Op www.koppensnellers.tv kunnen mensen hiervoor onderwerpen aandragen over zaken waarvan zij graag willen dat de discussie voor eens en altijd ophoudt. Het Koppensnellers publiek bepaalt de uitkomst en daarna hoeven we het er nooit meer over te hebben. Dat ruimt lekker op!

De Gouden Balkenende, de prijs voor de beste amateur imitator van ons land, wordt uitgebreid. Er mogen niet alleen imitaties van bekende Nederlanders gedaan worden, maar dit seizoen mag alles en iedereen nagedaan worden.

Ook trekt Jack aan het eind van iedere uitzending weer aan de bel op actuele locaties waar de hoofdpersonen uit het nieuws muzikale parodieën ten gehore brengen. Koppensnellers is vanavond om 20.00 uur te zien bij Tien.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen