Bart verlaat De Gouden Kooi

Miljonair Bart heeft vandaag op eigen initiatief De Gouden Kooi verlaten. Hij had niet langer het vertrouwen in het spel dat zijn mede Miljonairs speelden. Dat meldt een woordvoerder van Tien. De groep bleek tijdens de maandelijkse ontslagronde opnieuw niet in staat het unaniem eens te worden over wie de Villa moet verlaten. Hierdoor raakte het geduld van de Amsterdammer op. “Het was al enkele dagen duidelijk dat Bart serieus met het idee speelde om de Villa te verlaten“, aldus de zegsman van Tien.

Het feit dat hij zijn geliefde Lesley – die hij ontmoette in De Gouden Kooi – moest missen speelde ook een grote rol in zijn beslissing om de deur van de Villa definitief achter zich dicht te trekken. Aangezien Bart vrijwillig is opgestapt zal zijn plaats binnenkort worden ingenomen door een nieuwe Miljonair.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen