Antoinette Hertsenberg in nieuwe reeks Opgelicht?!

De TROS start vanavond een nieuwe reeks van het programma Opgelicht?! op Nederland 1 (21.05 uur). Opgelicht heeft een kleine opfrisbeurt ondergaan. Antoinette Hertsenberg presenteert de nieuwe reeks vanuit een nieuw decor. Bovendien zijn achter de naam van het programma nu de leestekens ‘?!’ gevoegd. Aan de opzet verandert er echter weinig: oplichters en fraudeurs blijven door Opgelicht?! actief gezocht worden. Daarnaast confronteert zij hen met hun daden en hun slachtoffers.

Berend Wever is de nieuwe eindredacteur van Opgelicht?!. Volgens hem vinden de belangrijkste veranderingen achter de schermen plaats. “Antoinette Hertsenberg blijft het gezicht van het programma, maar verder zit er een nieuw redactieteam. Dat is het gevolg van de beslissing om niet langer meer in zee te gaan met extern bedrijf. De TROS produceert nu weer zelf“, aldus Wever in het Algemeen Dagblad.

Wever is afkomstig van het consumentenprogramma Radar. Hij was daar redacteur en woordvoerder van het telefoonteam. “Het is zeker de bedoeling dat er een uitwisseling tussen Radar en Opgelicht?! op gang komt. De redacties zitten letterlijk naast elkaar. Waarom zou je niet van elkaars expertise profiteren?(Foto: Leendert Jansen)

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen