3FM Serious Request deejays spelen Lingo

De drie dj’s van 3FM Serious Request Giel Beelen, Gerard Ekdom en Sander Lantinga spelen vanavond Lingo. Het geld dat in deze aflevering wordt gewonnen, gaat naar het 30 miljoen Landmijnen-project van het Rode Kruis. Lingo-presentatrice Lucille Werner en jurylid JP zijn eind december bij de dj’s in Het Glazen Huis in Utrecht geweest. Namens het Lingoteam hebben ze toen 2007 euro aangeboden voor dit goede doel. Luisteraars konden geld bieden om samen met de dj’s Lingo te spelen.

De hoogste bieder mocht ook aangeven met welke dj hij of zij een team zou willen vormen. Uiteindelijk was het bod van Hugo Beijer uit Harderwijk het hoogste: 1820 euro. De 43-jarige Beijer vormt nu een team samen met Giel Beelen, het andere team wordt gevormd door Gerard Ekdom en Sander Lantinga.

Lingo-presentatrice Lucille vertelt: “Ik vond het enorm gezellig in Het Glazen Huis in Utrecht. De sfeer was heel goed. Ik heb de dj’s min of meer voor het blok gezet dat ze mee moesten doen aan Lingo! Gelukkig zijn ze alle drie fan en vonden ze het meteen een goed idee. Het grappige is dat Hugo Beijer 15 jaar geleden zelfs een screentest heeft gedaan om het programma te presenteren! Ik kijk erg uit naar de opname van deze bijzondere aflevering. Het wordt vast heel gezellig!

Lingo is om 19.05 uur te zien bij de TROS op Nederland 1. (Foto: Leendert Jansen)

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen