‘Schaatsers dreigen met staking’

De professionele schaatsers van het RTL 4-programma Dancing on Ice dreigen met staking omdat hun gage gehalveerd zou worden, vanwege het schrappen van de uitslagshows op de zaterdagavond. Dat meldt De Telegraaf. Als de staking doorzet, is er bij RTL 4 deze week helemaal geen ijsshow te zien, aldus de krant. “Wij zijn de dupe van het feit dat de kijkcijfers tegen- vallen“, vertelt één van de schaatsers uit het ijsdansprogramma.

Dat is oneerlijk. We trainen ons suf. Echt niet minder dan onze collega’s bij SBS waar de ijsdansshow een groter succes is en twee avonden gerechtvaardigd zijn.” Ook de BN’ers zijn volgens De Telegraaf gepikeerd. “Ik heb duidelijk op de verkeerde show gewed“, zegt één van hen. RTL liet eten dat alle problemen vandaag worden opgelost.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen