Rome vanaf 6 februari terug bij SBS 6

Het tweede seizoen van de historische serie Rome is vanaf dinsdag 6 februari te zien bij SBS 6. Dat meldt een woordvoerder van de zender. In Rome wordt het leven in Rome in de tijd van Julius Caesar in beeld gebracht. “De eerste serie was een wereld- wijd succes en werd bij SBS 6 wekelijks door bijna een miljoen kijkers gevolgd“, aldus de zegsman van de tv-zender. Het tweede seizoen is op 14 januari in de Ve- renigde Staten van start gegaan en is dus op korte termijn ook in Nederland te zien.

De laatste aflevering van het eerste seizoen van Rome eindigde met de moord op Julius Caesar. In ‘Passover’, de eerste aflevering van seizoen 2, wordt de draad weer opgepikt vlak na dit moment. Octavianus probeert zijn familie ervan te weerhouden de stad halsoverkop te verlaten en heeft hier een plan voor bedacht. Vorenus rouwt ondertussen om de dood van zijn vrouw Niobe. Zijn kinderen krijgen het evenwel zwaar te verduren omdat hij ze verantwoordelijk houdt voor de dood van hun moeder.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen