Ivo Niehe: ‘Talpa liep uit op een grote teleurstelling’

Ivo Niehe, een week geleden zijn rentree maakte bij de TROS met een special over Prinses Margriet en Mr. Pieter van Vollenhoven (foto), zegt dat het avontuur bij Talpa uitliep op een ‘grote teleurstelling’. Ivo is blij dat hij weer terug is bij de TROS. “Zowel de zender als ik zelf hadden gehoopt op anderhalf miljoen kijkers, maar dat haalden we bij lange na niet. Ik ben blij dat ik weer terug kon, want ik had het jammer gevonden als mijn tv-loopbaan zo was geëindigd“, aldus Ivo bij TVgids Online.

Na Vermist en André Rieu op weg naar New York, presenteert Ivo Niehe vanavond weeer de TROS TV Show (22.00 uur). De studiogesprekken zijn voortaan verleden tijd, net als de grote sterren. “We gaan af van de Julio Iglesiassen. Alle respect voor Frans Bauer en Jan Smit, maar die zie je al zo vaak in andere programma’s dat een interview met hen nog nauwelijks verrassende tv op kan leveren. Ik wil verfrissende televisie maken die je horizon verbreedt. Dus is er aandacht voor Alison Lapper, de kunstenares die zonder armen en benen geboren is. We bezoeken de zwarte Pastoor Damase in Kongo, die preekte in een Vlaams Blok-buurt in Antwerpen, en de Colombiaanse kunstenaar Botero, bekend van zijn beelden van dikke vrouwen.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen