Bart Arens nieuwe weekend-dj bij de TROS

Dj Bart Arens komt het radioteam van de TROS versterken en presenteert met ingang van zaterdag 3 februari de weekendprogramma’s de ‘Mega Top 50’ en ‘Bart, de radioshow van Bart’ op 3FM. Hij volgt hiermee Corné Klijn op die zijn werkzaamheden voor de Moto GP bij RTL heeft uitgebreid. Bart Arens is afkomstig uit de kweekvijver van 3FM, de 3FM dj-opleiding, en heeft zijn talent volgens de TROS inmiddels bewezen met het nachtprogramma ‘Arensnest’ dat hij de afgelopen jaren voor de NPS maakte.

Ook is Bart regelmatig als vervanger te horen bij programma’s als ‘Met Michiel’, ‘Swijnenstal’, ‘Dier op 3’, ‘RabRadio’, ‘het Huis van de Heer’ en ‘Ministry of Beats’. Bart: “Dankzij de 3FM-nachtopleiding en de NPS heb ik de afgelopen drie jaar heerlijk kunnen zwemmen en een stijl kunnen ontwikkelen die bij me past. Ik vind het helemaal te gek dat de TROS me nu de kans geeft om in het diepe te springen.

Op zaterdag 3 februari presenteert Bart zijn eerste officiële uitzending van de Mega Top 50. “Als klein jongetje hoorde ik voor het eerst de klanken van de hitlijsten op 3FM. Dat ik nu de Mega Top 50 ga presenteren en een eigen weekendshow krijg, is een waanzinnige droom die uitkomt“, aldus Bart.

Corné Klijn blijft wel verbonden aan de TROS. Op vrijdagavond is hij wekelijks bij 3FM te horen met het één uur durende programma ‘Dance Classics Party Request’.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen