Dancing on Ice begint op vrijdag 12 januari

De tweede reeks van de ijdansshow Dancing on Ice gaat op vrijdag 12 januari van start bij RTL 4. Dat meldt RTL Boulevard. De ijsdansshow gaat gelijktijdig van start met de SBS-variant Sterren dansen op het IJs. De tweede reeks van Dancing on Ice wordt niet in samenwerking met de Vlamingen gemaakt. Martijn Krabbé presenteert het programma daarom niet meer met zijn Vlaamse tv-collega Francesca Vanthielen, maar met John Williams.

Regilio Tuur, Kelly, Winston Gerschtanowitz en Stella Gommans zijn enkele kandidaten die meedoen aan Dancing on Ice. John Williams, die vorig jaar ook één van de deelnemers aan het programma was, is erg blij dat hij Dancing on Ice nu mag presenteren. “Te gek. Wat een beetje schaatsen kan doen voor deze Surinaamse jongen“, aldus Williams in Boulevard. “Ik was echt verrast toen ze me vroegen. Ik dacht: ze vragen of ik nog een keer mee wil doen, dat vond ik te ver gaan.”

Volgens John Williams is er wel chemie met Martijn Krabbé. “Ik hoorde dat Martin er erg blij mee was, omdat het ook mede zijn idee was. Het klikte toen al in het vorige seizoen van Dancing on Ice. Ik weet nog wel dat ik er doorheen zat en toen kwam ‘ie wel even een klap op mijn schouder geven.

RTL 4 maakte nog niet eerder bekend al in januari te starten met Dancing on Ice. “Dat hebben ze geheim gehouden, omdat SBS 6 steeds zei: ‘We beginnen op vrijdag 19 januari met onze serie’“, vertelt Boulevard-presentator Albert Verlinde. “Nu heeft SBS 6 laten weten dat ze ook ineens op de twaalfde gaan beginnen volgende week.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen