Zangwedstrijd Life & Singing van start op RTL 4

Het RTL 4-programma Life en Cooking pakt vanmiddag (17.00 uur) en op zondag 31 december uit met een op Dancing With The Stars geïnspireerde zangwedstrijd plaats, waarin bekende zangers in duetten worden gekoppeld aan BN’ers die (nu nog) niet bekend staan om hun vocale kwaliteiten. Vier duo’s verschijnen vandaag, een dag voor kerst, aan de start.

In Life & Cooking, dat voor de gelegenheid is omgedoopt tot Life & Singing, brengen de duo’s twee afleveringen lang kerstduetten ten gehore. Actrice Inge Ipenburg en Glennis Grace zingen The Christmas Song, Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell en Ester Hart brengen Have Yourself A Merry Little Christmas ten gehore, fotograaf Edwin Smulders en Mark Dakriet laten Winter Wonderland horen en bewegingsspecialist Karl Noten zingt met Jamai Loman het bekende Last Christmas.

Het publiek in de studio bepaalt samen met de jury bestaande uit Jacques d’Ancona en zangcoach Babette Labeij wie de uiteindelijke winnaar wordt. Carlo Boszhard en Irene Moors nemen uiteraard de presentatie voor hun rekening, terwijl Vincent van Essen een kerstdiner bereidt. Life & Cooking is om 16.45 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen