Ranking the Stars vanavond van start bij BNN

Het nieuwe BNN-programma Ranking the Stars gaat vanavond om 20.30 uur van start op Nederland 3. Tien bekende vrouwen gaan in Ranking the Stars met de billen bloot. Wie zal het hardst wraak nemen op haar ex? Van wie horen we over vijf jaar niks meer? En wie heeft de slechtste kledingsmaak? Presentator Paul de Leeuw ontfutselt de dames de antwoorden. Die antwoorden worden vergeleken met die van 100 mannen. De vrouw met de meest overeen- komstige antwoorden wint het spel.

Katja Schuurman, Fiona Hering, Leontine Borsato, Victoria Koblenko, Chantal Janzen, Sophie Hilbrand, Georgina Verbaan, Yvon Jaspers, Daphne Bunskoek en Milika Peterzon zijn de bekende gezichten die meedoen aan Ranking the Stars. “Ik heb de Japanse versie gezien. Hilarisch! Een decor, vreselijk lelijk, daar heb ik geen woorden voor. Ik was echt flabbergasted door het beeld, de schreeuwende vrouwen. Apert slecht“, vertelt Hart van Nederland-presentatrice Milika in de GPD-bladen.

In een persbericht over Ranking the Stars kopte BNN ‘Wie heeft de mooiste borsten?’. “Echt waar? Nou zeg! Dat was zeker niet de strekking van alle vragen. Je krijgt eerder vragen als ‘wie heeft het hoogste IQ’, ‘wie kan het slechtst tegen kritiek’. ‘Wie heeft de mooiste borsten’ zat er niet eens in als vraag.” Volgens Milika gaan de dames ook niet echt met de billen bloot. “We moeten onszelf en elkaar ‘ranken’. Als ik bijvoorbeeld Leontine Borsato de liefste noem, en de meeste van de honderd mannen aan wie datzelfde tevoren is gevraagd vinden dat ook, dan heb ik die vraag gewonnen.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen