Heidi Klum in Project Catwalk bij RTL 5

Topmodel Heidi Klum is vanaf dinsdag 2 januari wekelijks om 22.30 uur te zien in het programma Project Catwalk bij RTL 5. In dit programma krijgen getalenteerde modeont- werpers de unieke kans om hun creaties in de spotlights van de fashion industry in New York te krijgen en op veel pagina’s van het toonaangevende modeblad Elle Magazine naamsbekendheid te verwerven. Om zover te komen, moeten ze een creatieve strijd met elkaar aangaan en een serie uitdagingen tot een overweldigend einde weten te brengen.

Uiteindelijk zal één van hen eager en getalenteerd genoeg blijken om zich top fashion designer te mogen noemen. In de eerste dubbele aflevering van Project Catwalk, op dinsdag 2 januari tussen 22.30 en 00.30 uur bij RTL 5, verzamelen de topdesigners in wording zich in de hoofdstad van de wereld, New York. Hun eerste uitdaging blijkt een pittige: ontwerp een jurk met materialen die in een reguliere supermarkt verkrijgbaar zijn. Daarna moeten ze een creatie fabriceren die uiting geeft aan het thema jaloezie.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen