Backstage bij Marco Borsato in special op SBS 6

SBS 6 zendt vanavond in plaats van de vroege editie van Shownieuws de special Rood uit over de populaire zanger Marco Borsato. In ‘Rood’ zijn backstage-beelden te zien van zijn concertreeks ‘Symphonica in Rosso’, die Borsato dit jaar gaf in het stadion Gelredome te Arnhem. “Toen ik de backstagebeelden te zien kreeg was ik ontzettend enthousiast“, vertelt de Nederlandse zanger op zijn site.

Borsato: “Het geeft zo’n mooi beeld van de voorbereidingen van zowel mezelf als de band en crew, maar zeker ook van de fans. Ik heb echt zitten genieten. Het moment waarop ik te horen kreeg dat er op de dvd geen ruimte meer voor het backstage gedeelte moest ik wel even slikken. Want de beelden zijn zo leuk geworden dat het zonde is om er niets mee te doen.

Op Oudejaarsavond zendt SBS 6 een registratie uit van Symphonica in Rosso. “Mocht je de dvd nog niet hebben of twijfelen of je de dvd gaat kopen dan is het wellicht een idee om met Oudejaarsavond voor de buis te zitten“, aldus Borsato op zijn website. “Je ziet dan niet het hele concert maar wel een groot gedeelte ervan. Ik waarschuw je alleen wel, want ik ben ervan overtuigd dat je na het zien van de beelden het hele concert zult willen zien, haha. Ik ben er in elk geval heel erg blij mee, dat we de beelden kunnen laten zien aan televisiekijkend Nederland.

De special Rood is vanavond tussen 19.25 en 20.30 uur te zien bij SBS 6. De registratie van Symphonica in Rosso is op Oudejaarsavond te zien vanaf 22.00 uur.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen