Talpa deze week met live KNVB bekervoetbal

Talpa laat de bal op dinsdag, woensdag en donderdag veelvuldig over het scherm rollen. Op deze drie avonden doet Talpa namelijk vanaf 20.30 uur uitgebreid verslag van de derde ronde KNVB beker op televisie én internet. Er staan zestien wed- strijden op het programma, waarvan Talpa er drie rechtstreeks uitzendt op televisie. Van de overige dertien volgt een samenvatting. Op internet zijn de overige wedstrijden te zien.

Via Dewedstrijden.tv kan men voor 2,95 euro per duel alle zestien wedstrijden live te volgen, waaronder de ontmoeting tussen Vitesse en PSV. Voor het eerst heeft de kijker zelf kunnen bepalen welke duels op de verschillende avonden live op televisie worden uitgezonden. Zij kozen voor op dinsdag FC Groningen – NAC Breda (64% van de stemmen), voor woensdag RKC Waalwijk – Feyenoord (51% van de stemmen) en voor donderdag Ajax – ADO Den Haag (59% van de stemmen).

Dinsdag en woensdag volgen direct aansluitend aan de live wedstrijd de samenvattingen van de overige wedstrijden van die avond. Op donderdag volgt na de live wedstrijd eerst een aflevering van Topkok, en direct daarna alle samenvattingen van de donderdag gespeelde wedstrijden. Tevens verricht Ruud Gullit dan live de loting voor de vierde ronde van de KNVB beker, die in januari gespeeld zal worden.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen