Finale Big Brother bij Talpa

Bridget Maasland presenteert vanavond om 20.30 uur live de grote finale van Big Brother bij Talpa. Tijdens de uitzending wordt beslist welke bewoner dit jaar de winnaar wordt van Big Brother. De kijker kan uiteindelijk kiezen uit vier finalisten hun favoriete bewoner zal kiezen. Voor producent Endemol is het concept, dat dit seizoen gemiddeld 300.000 kijkers trok, nog lang niet uitgewerkt. “Wij gaan graag nog een paar jaar door“, aldus Endemol. Bij Talpa is een beslissing over voortzetting overigens nog niet genomen. Wel is de zender redelijk tevreden over de reeks die vanavond ten einde komt.

Het is een belangrijk anker in de vooravond geweest met toch steeds een marktaandeel van acht, negen procent. Het doet het weliswaar iets minder dan vorig jaar, maar in die editie stonden we dan ook voortdurend in de publiciteit met de zwangere deelneemster Tanja“, aldus een woordvoerder van Talpa.

Bij NET 5 is vanavond de finale te zien van Het Blok. De appartementen uit Het Blok worden geveild. Welk appartement levert het meeste op? Welk duo gaat er na weken van verbouwingstress en vermoeidheid vandoor met de hoofdprijs? Vanavond wordt het allemaal duidelijk in een extra lange aflevering van Het Blok om 20.30 uur. Overigens keert Het Blok volgend jaar terug. Net als vorig seizoen kunnen niet alleen stellen, maar ook vrienden, exen, familieleden en singles zich opgeven.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen