Zevende seizoen CSI vanavond van start bij RTL 4

De Amerikaanse politieserie Crime Scene Investigation gaat vanavond van start met haar zevende seizoen bij RTL 4 (20.30 uur). De nieuwe reeks start met een dubbele af- levering. In Built To Kill is er waarschijnlijk sprake van opzet als een ogenschijnlijke zelf- moord in een ander licht komt te staan. Het slachtoffer wordt aan het begin aangetroffen met een pistool in zijn hand. Maar waarschijnlijk is hij niet degene die de trekker heeft overgehaald. Om 21.30 uur is bij RTL 4 een nieuwe aflevering van Shark te zien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen