Rondvliegende schaatsers in Dancing on Ice

Het finaleweekend van Dancing on Ice is aangebroken. Vanavond beslist de kijker welke twee paren zondag in de finale van de ijsdansshow komen te staan. Froukje de Both moet het als laatste Nederlander opnemen tegen twee Vlaamse tegenstanders. Froukje, Kelly Pfaff en Staf Coppens moeten dit weekeinde voor een goede prestatie en spectaculair amusement gaan zorgen, want de drie finalisten komen tijdens het programma los van het ijs.

Kelly heeft niet één keer in een skate-off gezeten, ik heb er echt voor moeten knokken. Ik zal het niet heel erg vinden als ik in hen mijn meerderen moet erkennen. Ook als ik derde word ben ik hartstikke trots“, vertelt Froukje in de GPD-bladen.

Froukje heeft samen met haar partner Vitaliy Baranov hard gewerkt voor de overwinning. “We hebben zo hard gewerkt, zo intensief! Veel pijn geleden, gevallen, het uiterste van ons lichaam gevergd. Het is topsport, bloed, zweet en tranen. Een buitenstaander zal misschien zeggen: ‘Het is maar een televisieprogramma.’ Maar relativeren? Ho maar! Het is bittere ernst.

Naar het concurrerende Sterren dansen op het IJs op SBS 6 heeft Froukje nauwelijks gekeken. Op vrijdagavond presenteert de presentatrice en actrice namelijk een radioprogramma bij Radio 538. “Maar ik ben blij dat het er is, hoe meer hoe beter. Ik hoor van mensen dat het SBS-programma wat dichter bij het publiek staat, wat meer gezelligheid uitstraalt. Wij zien er denk ik wat meer uit als een showprogramma, de kapsels, de kostuums, alles is helemaal af, maar daarom stralen we misschien wat meer afstandelijkheid uit. Het maakt niet uit, de programma’s zijn beide succesvol.

De halve finale van Dancing on Ice is vanavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4. De finale van de ijsdansshow, met daarin onder meer een gastoptreden van de populaire volkszanger Frans Bauer, wordt morgenavond om 21.00 uur uitgezonden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen