Ivo Niehe wil dolgraag weer op televisie

Ivo Niehe (foto) wil dolgraag weer een televisieprogramma gaan maken. Dat vertelde de presentator deze week in De wereld draait door. “Maar niet op Talpa“, liet de presentator weten. Ivo Niehe is momenteel in gesprek met de netmanager van Nederland 1 en met de TROS. De 60-jarige Niehe vertrok vorig jaar bij ‘de grootste familie van Nederland’ om aan de slag te gaan bij Talpa, maar daar wilde hij het liefst zo snel mogelijk weer vertrekken.

Na het vertrek van Ivo Niehe naar Talpa, kwam de presentatie van de TROS TV Show in handen van Reinout Oerlemans. Oerlemans maakte onlangs bekend te stoppen met het amusementsprogramma, omdat hij zijn werkzaamheden voor televisie niet langer kan combineren met het leiden van zijn productiebedrijf Eyeworks.

Op de vraag of Ivo de TV Show weer in zijn armen zou willen nemen, reageerde hij in eerste instantie ontwijkend. Daarna zei hij: “Ik kan niet veel anders op tv dan dat, dus het zal wel gegarandeerd zoiets worden als het doorgaat, wat er op gaat lijken.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen