Julio Iglesias in TROS TV Show

Julio Iglesias is aanstaande vrijdag (3 november) te gast in de TROS TV Show van Reinout Oerlemans. Iglesias heeft een nieuw album uit en zingt daarvan het bekende I Want To Know What Love Is. Ook vertelt hij over de relatie met zijn bekende zonen Enrique en Julio Jr en tot slot heeft Iglesias’ grootste fan, Frans Bauer, nog een persoonlijke boodschap voor de zanger. De wereldster is volgens de TROS speciaal voor de opnames van de TV Show naar Nederland gekomen.

Oerlemans ontvangt aanstaande vrijdag in de TV Show om 21.30 uur op Nederland 1 ook zanger Gordon. In mei van dit jaar was hij al eens te gast in de TV Show met zijn collega-Toppers René Froger en Gerard Joling. Achter de schermen van die opname ontmoette hij een campagnemedewerker van Rita Verdonk en de vonk sloeg over. Reinout confronteert Gordon met nog niet eerder vertoonde beelden van die opnamedag en vraagt alles over zijn nieuwe vriend. De zanger vertelt ook openlijk over zijn coming out, zijn nieuwe single met Lange Frans en zijn eigen kledinglijn.

Tot slot neemt ook Frits Barend plaats naast Reinout. De talkshow Barend & van Dorp is inmiddels definitief gestopt. Henk van Dorp is met pensioen, maar Frits Barend werkt door achter de schermen. Reinout kijkt met Frits terug op de meest bijzondere momenten uit 15 jaar Barend & Van Dorp en over de band met zijn dochters. Deze laatsten hebben een verrassing voor hun vader…

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen