Julio Iglesias in TROS TV Show

Julio Iglesias is aanstaande vrijdag (3 november) te gast in de TROS TV Show van Reinout Oerlemans. Iglesias heeft een nieuw album uit en zingt daarvan het bekende I Want To Know What Love Is. Ook vertelt hij over de relatie met zijn bekende zonen Enrique en Julio Jr en tot slot heeft Iglesias’ grootste fan, Frans Bauer, nog een persoonlijke boodschap voor de zanger. De wereldster is volgens de TROS speciaal voor de opnames van de TV Show naar Nederland gekomen.

Oerlemans ontvangt aanstaande vrijdag in de TV Show om 21.30 uur op Nederland 1 ook zanger Gordon. In mei van dit jaar was hij al eens te gast in de TV Show met zijn collega-Toppers René Froger en Gerard Joling. Achter de schermen van die opname ontmoette hij een campagnemedewerker van Rita Verdonk en de vonk sloeg over. Reinout confronteert Gordon met nog niet eerder vertoonde beelden van die opnamedag en vraagt alles over zijn nieuwe vriend. De zanger vertelt ook openlijk over zijn coming out, zijn nieuwe single met Lange Frans en zijn eigen kledinglijn.

Tot slot neemt ook Frits Barend plaats naast Reinout. De talkshow Barend & van Dorp is inmiddels definitief gestopt. Henk van Dorp is met pensioen, maar Frits Barend werkt door achter de schermen. Reinout kijkt met Frits terug op de meest bijzondere momenten uit 15 jaar Barend & Van Dorp en over de band met zijn dochters. Deze laatsten hebben een verrassing voor hun vader…

11 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Mediacourant.nl » Archief » Jan Smit vanavond terug op Nederland 1
november 3, 2006 11:35

[…] Gewoon Jan Smit, de realitysoap van Jan Smit, wordt vanavond hervat door de TROS op Nederland 1. De soap was twee weken niet te zien, in verband met het Gouden Televizier-Ring Gala en een speciale uitzending over vier eeuwen betrekkingen tussen Nederland en Australië. Gewoon Jan Smit is vanavond om 21.20 uur te zien. Daaropvolgend ontvangt Reinout Oerlemans onder meer de wereldberoemde Julio Iglesias in zijn TROS TV Show om 21.55 uur. […]

Gast
Renske
november 1, 2006 09:25

Wat een gelul.
TV show is nog steeds een leuk programma!
T gaat tenminste wat vlotter…

Gast
Jan Veerman
november 1, 2006 08:51

Mooi! Een goede reden om weer niet te kijken….

Gast
Sander
oktober 31, 2006 22:25

Zou vast wel weer door gaan.

Gast
Jorzz
oktober 31, 2006 22:06

Er komt toch ook weer een nieuwe serie van Joling en Gordon over de Vloer. Zal mij benieuwen of het nu wel doorgaat
(www.carloirenewebsite.nl)

Gast
johan b.
oktober 31, 2006 20:53

Nu maar hopen op extra lange dweilpauzes bij het NK schaatsen. Gaat misschien deze aflevering niet door. Als liefhebber van de PO vind ik deze TV-show met Reinout Oerlemans helemaal niks. Maar dan ook helemaal niks. Hopelijk scoort zelfs TALPA beter dan deze druiloor. Hij heeft bij mij helemaal afgedaan nadat hij John de Mol als gast gehad heeft. Vond dit zo’n trieste aflevering dat ik hem dus niet afgekeken heb. En Gordon is sowieso een reden om snel door te zappen.

Gast
Theo
oktober 31, 2006 17:57

Citaat van Mark
Zal niet echt actueel zijn, is al een maand geleden opgenomen…

Maakt bij Oerlemans ook niet uit wie de gasten zijn, of wanneer het opgenomen is.
Hij zorgt er toch altijd wel voor dat het nergens over gaat.

Gast
Mark
oktober 31, 2006 17:50

Zal niet echt actueel zijn, is al een maand geleden opgenomen…

Gast
EL-G
oktober 31, 2006 17:35

TV show toch om 22.00? om 21.30 jan smit

Gast
Mickey
oktober 31, 2006 17:22

Laat me raden publiciteits stuntje voor de Talpa reality-mini-soap “Gordon in de Mode” … zo bereik je toch een kleine miljoen mensen ;) :P … we zullen zien :D

Gast
Ted
oktober 31, 2006 16:57

Ik vind Gordon erg grappig, maar we krijgen de laatste weken wel een enorme overdosis Gordon op TV. Misschien moet hij even wat minder in de publiciteit want er dreigt een duidelijk geval van overexposure.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen