Cabaretfestival Cameretten naar BNN

BNN is de nieuwe mediapartner van het cabaretfestival Cameretten. De workshops zijn op dit moment in volle gang en de laatste negen deelnemers zijn bekend gemaakt. BNN doet uitgebreid verslag van het festival. “BNN heeft diverse humorprogramma’s en een humorfestival“, aldus Maarten van Dijk, televisiedirecteur bij BNN. “Het enige dat nog ontbreekt is een podium voor jong talent.”

“Nu deze samenwerking er is heeft BNN de mogelijkheid om in een vroeg stadium nieuwe, jonge, grappige mensen te vinden.” BNN volgt de workshops en voorrondes en zendt hier op vrijdag 1 december om 21.35 uur op Nederland 3 een verslag van uit.

Naast deze uitzending zal er in het voorjaar van 2007 een registratie te zien zijn van de drie finalisten. Zij treden 21 en 22 februari op in het Posttheater in Arnhem. Kaarten zijn hier binnenkort voor te koop. Cameretten is het meest bekende cabaretfestival voor jong aanstormend talent van Nederland. Dit jaar wordt de 41ste editie georganiseerd. Veel winnaars van het festival begonnen op dit podium aan een lange succesvolle carrière, zoals Theo Maassen, Paul de Leeuw, Brigitte Kaandorp, Arie & Sylvester, Plien en Bianca en Marc-Marie Huijbregts.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen