Kijkcijfer voorspellen: Sterren dansen op het IJs

SBS 6 zendt vanavond de finale uit van Sterren dansen op het IJs met Jody Bernal en Hein Vergeer.

Sterren dansen op het IJs (SBS6, 20:30) – Hein Vergeer en Jody Bernal strijden vanavond live in studio 22 samen met hun schaatspartner om de titel van Sterren Dansen op het IJs. Jody Bernal en zijn partner Katerina hebben de finale bereikt zonder ook maar eenmaal in de skate-off te hebben gestaan, Hein Vergeer en zijn partner Florentine stonden twee maal op de rand van uitschakeling in de skate-off.

De finalekoppels schaatsen vanavond twee küren. Hein en Florentine schaatsen een kür op de muziek van Feel van Robbie Williams, Jody en Katerina schaatsen op Wherever, Whenever van Shakira. De tweede kür schaatsen de koppels op hetzelfde en zeer toepasselijke ‘I’m Still Standing’. De finale belooft volgens SBS een groots spektakel te worden. Alle oud-deelnemers en hun familie zullen aanwezig zijn om de laatste twee koppels aan te moedigen. Het publiek bepaalt de winnaar van de ijsshow.

Sterren Dansen op het IJs: De Finale begint om 20.00 uur en wordt van 21.30 tot 22.30 uur onderbroken door de eerste aflevering van Groeten uit de Rimboe. Vanaf 22.30 uur zullen Nance en Gerard Joling bekendmaken welk koppel uiteindelijk de meeste stemmen heeft gekregen van het Nederlandse publiek.

Hoeveel kijkers gaat de finale van Sterren dansen op het ijs volgens jou scoren?

Uitslag Sterren dansen op het IJs

Plop – 2.167.000
Joost van Erp – 2.150.978

Dannylinkers.nl – 2.150.000 – zat met 17.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer. ‘Sterren dansen’ werd door 2.133.000 kijkers bekeken.

KrokanteKrab, Anonymous – 2.100.000
Roy II, Erik – 2.050.000

Met dank aan Danny Linkers

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen