Boze reacties op homofobie Boer zoekt Vrouw-boer

Kijkers van het KRO-programma Boer zoekt vrouw reageren op de internetsite van het programma verontwaardigd over de homofo- bische uitspraken van de deelnemende boer Hans. Hans vertelde zondag in de uitzending van Boer zoekt Vrouw dat de zoon van één van zijn mogelijke partners ‘geen punten scoort’ omdat hij homo is. “Wij hebben twee neven die het ook hebben. We hebben het contact nog net niet verbroken“, zei Hans tegen zijn mogelijke toekomstige partner.

Als ik Hans hoor zeggen dat hij nog wel subtiel zou reageren, maar dat zijn jongens dat niet zullen doen, staan mijn haren recht op“, laat een Boer zoekt Vrouw-kijker weten in het forum van het programma. “Ik zou mijn kinderen wel wat anders vertellen. Ook al kun je je niet vinden in iemands levenswijze, je kunt je minstens respectvol gedragen naar iemand anders.” Boer Zoekt Vrouw was zondag met ruim 2,4 miljoen kijkers het best bekeken programma op de Nederlandse televisie.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen