Eyeworks stelt nieuwe programmadirecteur aan

Tv-producent Eyeworks heeft Vincent ter Voert (foto) per 1 januari 2007 benoemd tot Programma Directeur van Eyeworks Entertainment in Nederland. Ter Voert wordt daarmee samen met Jan van Beek verantwoordelijk voor de dagelijk- se leiding. Ter Voert werkte de laatste anderhalf jaar als producent aan Eyeworks-titels als Je Echte Leeftijd, Stay or Go en de hitseries Groeten uit de Rimboe en Groeten Terug.

Gezien de groei van Eyeworks nationaal en internationaal een belangrijke stap, nodig om de kwaliteit van onze programma’s te continueren“, aldus Eyeworks-baas Reinout Oerlemans. “Vincent heb ik het afgelopen anderhalf jaar leren kennen als een goede, gedreven programmamaker die tot het gaatje wil gaan voor zijn programma’s en opdrachtgevers. Wat ons betreft precies wat we nodig hebben.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen