Winston Gerschtanowitz presenteert GoNoGo

Winston Gerschtanowitz (foto) wordt de presentator van het nieuwe Talpa- programma GoNoGo, dat op zaterdag 21 oktober rond 23.15 uur van start gaat bij de zender. In dit programma helpt Winston twijfelende werknemers bij het nemen van een belangrijke beslissing: blijf ik bij mijn huidige werkgever of ga ik mijn geluk ergens anders beproeven? In GoNoGo staat iedere week één hoofdpersoon centraal die twijfelt over het verloop en de richting van zijn loopbaan.

Samen met familie, vrienden en collega’s wordt gezocht naar twee zeer verschillende nieuwe banen of functies, die op wat voor manier dan ook (beter) passen bij de hoofdpersoon. Vervolgens loopt de hoofdpersoon twee tot drie dagen mee in de betreffende functie bij de nieuwe potentiële werkgevers.

Na het uitproberen van de twee banen geven zowel de hoofdpersoon als de potentiële werkgevers hun mening over de afgelopen dagen. Is hij geschikt of ongeschikt voor de betreffende functie? Na het eindoordeel van de eventuele nieuwe werkgevers krijgt de huidige werkgever nog de mogelijkheid zijn werknemer een aanbod te doen om hem of haar te behouden. Dan maakt de hoofdpersoon zijn keuze: ‘Blijf ik bij mijn huidige werkgever of kies ik voor één van de twee andere banen? (Foto: Roy Beusker)

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen