Bobbie Koek maakt entree in Kinderen geen Bezwaar

Actrice Bobbie Koek (foto: links) maakt binnenkort haar entree in de succesvolle VARA-comedy Kinderen Geen Bezwaar. Ze speelt de rol van Inke, het vriendinnetje van Daan (Joey van der Velden, foto: rechts). De andere hoofdrollen worden gespeeld door Alfred van den Heuvel (Gerard) en Anne-Mieke Ruyten (Maud). Gaandeweg dit seizoen gaat Mauds dochter Julia (Céline Purcell) een tijd studeren in het zonnige Spanje.

Gerards zoon Daan heeft besloten dat het tijd is geworden voor een vriendinnetje dat hem wél ziet zitten. Dat wordt Inke (Bobbie Koek), die tijdens Julia’s verblijf in Spanje maar direct bij de familie intrekt. Inke werd al geïntroduceerd in de aflevering ‘Lief zijn voor elkaar’ op 23 september. In de aflevering van zaterdag 7 oktober zijn Julia en Inke nog samen te zien. De week daarna, in de aflevering ‘Van wie hou je het meest?’ (14 oktober), vertrekt Julia dan voor een tijd naar Spanje.

Bobbie Koek speelde eerder een rol in de speelfilm Au Cigogne, die in 2004 werd uitgezonden binnen de NPS/VARA/VPRO-reeks One Night Stand. Ook speelde ze een gastrol in de RTL 4-politieserie Grijpstra & De Gier. Kinderen Geen Bezwaar is iedere zaterdagavond om 19.30 uur te zien bij de VARA op Nederland 1. (Foto: Kippa)

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen