TROS op vrijdag met nieuwe variant Lingo

Het spelletjesprogramma Lingo van de TROS presenteert aanstaande vrijdag (8 september) het nieuwe ‘zevenletterlingo’. Vanaf die dag zullen twee koppels het iedere vrijdag tegen elkaar opnemen in deze nieuwe variant. Slechts één letter is toegevoegd, maar toch is er volgens de TROS een wereld van verschil met de reguliere zesletterlingo. “De nieuwe woorden die voorbij komen geven een extra dimensie aan het spel“, aldus een zegsvrouw.

Lingo staat donderdag overigens in het teken van Wereldalfabetiseringsdag. Schrijfsters Simone van der Vlugt en Karin Giphard spelen op die dag samen met twee ex-laaggeletterde kandidaten. Ze doen dit in het kader van Wereldalfabetiseringsdag op 8 september waarbij aandacht wordt gevraagd voor ongeletterdheid. De presentatie van Lingo is in handen van Lucille Werner.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen