Talpa deze week met veel live voetbal

Talpa doet deze week uitgebreid verslag van de tweede ronde van het voetbaltoernooi KNVB Beker. Dit jaar is de opzet van het toernooi veranderd en komen de topclubs al vanaf de tweede ronde in actie. Op dinsdag, woensdag en donderdag spelen onder meer Ajax, Feyenoord en PSV hun wedstrijden. De Wedstrijden begint deze dagen om 20.00 uur. Deal or no deal wordt daarom vervroegd uitgezonden.

Entertainment Live wordt op de speeldagen een half uur korter, zodat Postcode Loterij: Deal or No Deal tijdelijk naar 18.30 uur kan verhuizen. Op de speeldagen wordt gekozen voor één wedstrijd die live wordt uitgezonden. Vooraf en in de rust is er een kort overzicht van de ontwikkelingen van een andere wedstrijd. Wanneer er tijdens de wedstrijd aanleiding voor is – bijvoorbeeld wanneer er een doelpunt valt – wordt er overgeschakeld naar de andere wedstrijd die gelijktijdig gespeeld wordt.

Op dinsdag is de hoofdwedstrijd FC Utrecht – AGOVV, op woensdag heeft Talpa gekozen voor Jong RKC – Ajax en op donderdag is Heerenveen – Roda JC live te zien. Op alle drie de dagen volgt om 23.00 uur een overzicht met samenvattingen van alle gespeelde bekerwedstrijden van die dag. Donderdag verricht directeur van de KNVB Henk Kessler rond 23.45 uur live de loting voor de derde bekerronde.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen