Staatsloterij stopt met maandelijkse televisieshow

De Staatsloterij stopt na vele jaren met het uitzenden van maandelijke televisieshows op RTL 4. Dat meldt RTL Boulevard. In december wordt de laatste aflevering uitgezonden van de Staatsloterij 100.000 euro show met Carlo Boszhard en Chantal Janzen. De Staatsloterij denkt dat haar aanwezigheid op televisie weinig toevoegt. Vanaf januari 2007 zal de loterij haar trekkingen bekendmaken tijdens reclameblokken op de grote tv-zenders.

Tv is duur en levert niet voldoende op“, vertelt woordvoerder Joris van Dijk van de Staatsloterij in het AD. “Uit marktonderzoek blijkt dat slechts eenvijfde van onze spelers naar de show kijkt. Dat is weinig. En degenen die inschakelen, vinden het niet eens echt leuk. Vroeger sprak heel Nederland de ochtend na de show over de man die de Opel Kadett had gewonnen, maar zo is het al lang niet meer.

RTL-baas Fons van Westerloo heeft begrip voor de beslissing. “Ze moeten niet geforceerd op tv blijven als het hen te weinig oplevert. En voor Carlo Boszhard en Chantal Janzen vinden we wel weer wat nieuws.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen