Nederland in Beweging op dvd

De makers van het AVRO-programma Nederland in beweging hebben een dvd samengesteld met de leukste en nuttigste oefeningen uit de afleve- ringen van 2006. “Deze DVD biedt de mogelijkheid om zelf de volgorde en zwaarte van de oefeningen samen te stellen“, aldus een woordvoerder van de AVRO. Volgens de zegsman ontving de omroep vele verzoeken om een dvd uit te brengen met de nuttigste oefeningen uit Nederland in beweging, dat elke werkdag wordt uitgezonden.

Het televisieprogramma Nederland in Beweging! is een coproductie van AVRO en het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen. Het televisieprogramma wordt sinds 2000 elke werkdag uitgezonden door de AVRO. “Iedere ochtend stimuleren de presentatoren Olga Commandeur en Karl Noten zo’n 150.000 kijkers om mee te bewegen“, aldus de woordvoerder. “Het programma voorziet op een plezierige en deskundige wijze in de behoefte om alvast een kwartier in de eigen omgeving mee te doen met de oefengroepen in de studio.

De dvd van Nederland in Beweging kost 14,95 euro en is te bestellen via de website van het NISB. Nederland in Beweging! wordt elke werkdag uitgezonden door de AVRO om 06.45 uur via Nederland 1 en om 09.15 uur via Nederland 2.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen