Laatste stemkans RadioRing

De stemming voor de RadioRing, de eerste publieksprijzen voor de radio, verloopt volgens een woordvoerder van de AVRO ‘bijzonder succesvol’. Op dinsdag 26 september om 12 uur ’s middags sluiten de stembussen voor ronde één van de Gouden RadioRing, de radiopublieksprijs georganiseerd door Televizier en de AVRO. De finale vindt op dezelfde dag plaats als de Gouden Televizier-Ring uitreiking. Net als bij de Gouden Televizier-Ring zijn er bij de RadioRing twee stemronden.

Na de eerste stemronde blijven er drie genomineerden per categorie over. De Gouden RadioRing kent vier categorieën. Het Gouden Radio-Oortje wordt uitgereikt aan het beste radio-evenement van het afgelopen jaar, De Zilveren RadioSterren worden uitgereikt aan de beste radiopresentatrice en -presentator en De Gouden RadioRing wordt uitgereikt aan het beste radioprogramma.

De verkiezing van ronde 1 verloopt uitsluitend via de internetsite www.televizier.nl. De finalisten van de vier publieksprijzen worden op dinsdag 3 oktober ’s ochtends bij Edwin Evers op Radio 538 bekend gemaakt. In Evers Staat op zal Evert Santegoeds de namen van alle genomineerden onthullen.

De tweede stemronde voor de Gouden Radio-Ring start op 19 oktober om 14.00 uur bij de start van het Radio 2-programma AVRO Schiffers.fm. In deze ronde kan uitsluitend telefonisch worden gestemd op de drie finalisten voor de Gouden RadioRing. Op vrijdag 20 oktober, 24 uur na de start van deze tweede ronde, gaan de lijnen dicht en bepaalt de notaris wie de winnaar is van de Gouden RadioRing.

Een uur later wordt in AVRO Schiffers.fm de uitreiking live uitgezonden. Die zal zich globaal tussen kwart over drie en kwart voor vier voltrekken en is ook live te bekijken op internet via www.televizier.nl. De hele middag is er in AVRO Schiffers.fm van twee tot vijf ruim aandacht voor de RadioRing. Tevens zal er ’s avonds een verslag van die uitreiking te zien zijn op Nederland 1 tijdens de live-uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala. De winnaars van de radioprijzen zijn ook tijdens dit Gala te gast.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen