‘Kans op tweede Domino-mus miniem’

De organisatie van Domino Day verwacht dat het evenement dit jaar verschoond blijft van ongedierte. Dat meldt het ANP. “Alles is zodanig afgesloten, dat ik de kans op herhaling miniem acht“, aldus Willem Bol van Endemol. Tijdens de editie van 2005 ontstond er enige ophef, nadat een mus de hal waar de kwetsbare steentjes stonden opgesteld was binnengedrongen. De mus werd doodgeschoten, waarop meerdere organisaties kwaad reageerden.

Bol: “We gaan ervan uit dat vorig jaar een incident was.” Zijn organisatie heeft extra veiligheidsmaatregelen genomen om te voorkomen dat met opzet of per ongeluk dominosteentjes in het Friese Expo Centre voortijdig worden omgegooid. Domino Day wordt op 17 november live uitgezonden door SBS 6. (Foto: J.P. Heijmans)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen